Banzaj.pl   »   Różności   »   Tani nóż po zaawansowanym ostrzeniu. Niesamowita przemiana kuchennego narzędzia

Różności

rss

Tani nóż po zaawansowanym ostrzeniu. Niesamowita przemiana kuchennego narzędzia

2017.12.18//  J. Kruczek
Noże muszą być bardzo dobrze naostrzone aby spełniać swoje zadanie. Jak powszechnie wiadomo największy problem z ostrością mają najtańsze no ze wykonane ze słabej jakości stali i zaniedbane pod kątem ostrzenia na etapie produkcji.
Owszem takie noże tną, ale nie robią tego z odpowiednią wydajnością. A czy da się zrobić z taniego noża narzędzie dla prawdziwego profesjonalisty. Okazuje się, że jeżeli potrafi sie dobrze ostrzyć to można wycisnąć z taniej stali jakość cięcia samurajskiego miecza. A przynajmniej to się udało miłośnikowi noży, którego zobaczymy na powyższym nagraniu.
Tani nóż
Tani nóż Tani nóż
Tani nóż

Jak widać skrupulatne i długotrwałe ostrzenie pozwala na zmienienie noża za 1 dolara w fantastyczne narzędzie do cięcia. Perfekcyjnie naostrzony nóż radzi sobie doskonale nie tylko z jedzeniem. Oczywiście taka tania stal stępi się szybciej niż w drogim odpowiedniku, ale jak widać da się dobrze naostrzyć tani nóż.
Nowy film z video.banzaj.pl więcej »
Rekordy z domino, czyli imponujące układanki



Wpisz kod


Aby komentować pod stałym nickiem - lub zarejestruj.
Komentarze do:
Tani nóż po zaawansowanym ostrzeniu. Niesamowita przemiana kuchennego narzędzia

Newsletter

Newsletter

W dziale Kultura

W dziale Biznes, Finanse, Prawo

  • Pozycjonowanie sklepów internetowych to proces, który wymaga długofalowych działań i odpowiedniej...

W dziale Motoryzacja

  • Rumunia, to piękny kraj, o niepowtarzalnej atmosferze, do którego nie dotarła jeszczemasowa...

W dziale Sport

W dziale Extreme

W dziale Lifestyle

W dziale High-Tech

W dziale Gry



Do góry  //  Banzaj.pl   »   Różności   »   Tani nóż po zaawansowanym ostrzeniu. Niesamowita przemiana kuchennego narzędzia