Banzaj.pl   »   Różności   »   Wędzony arbuz wyglądający jak pieczeń wołowa. Popis zdolnego kucharza

Różności

rss

Wędzony arbuz wyglądający jak pieczeń wołowa. Popis zdolnego kucharza

2018.08.09//  J. Kruczek
Arbuz jest owocem, którego ciężko pomylić z innym jedzeniem. A już w szczególności z wołowiną. Ale czy na pewno? Okazuje się, że odpowiednio przygotowany może całkiem nieźle symulować mięsną pieczeń.
Nie wierzycie? Powyższy materiał to udowadnia. Pewien kucharz nauczył się serwować arbuza w taki sposób, że całkiem nieźle symuluje on pieczeń wołową. W czym tkwi tajemnica tego oryginalnego kulinarnego dzieła? Arbuza trzeba uwędzić, a następnie przygotować tak jak klasyczną mięsną pieczeń.
Arbuz niczym mięso
Arbuz niczym mięso Arbuz niczym mięso
Arbuz niczym mięso

Efekt końcowy jest fenomenalny. Arbuz faktycznie wygląda jak mięso. W taki sposób można przygotować oryginalny posiłek dla wegetarian, bądź całkiem nieźle wkręcić mięsożerców. Mina kogoś kto spodziewa się krwistego mięska musi być niezła po skosztowaniu uwędzonego arbuza.
Arbuz niczym mięso
Arbuz niczym mięso
Arbuz niczym mięso

Nowy film z video.banzaj.pl więcej »
Boeing C-17 Globemaster III przelatuje między wieżowcami



Wpisz kod


Aby komentować pod stałym nickiem - lub zarejestruj.
Komentarze do:
Wędzony arbuz wyglądający jak pieczeń wołowa. Popis zdolnego kucharza

Facebook

Artyści    Kobiety    Mężczyzna    Odjechane    Policja    Polska    Przestępcy    Rosja    Rozrywka    Samoloty    Seks    Tragedie    USA    Wojna    Wojsko    Wypadki    Zwierzęta    Związki    Śmierć    Śmieszne   

Newsletter

Newsletter

W dziale Extreme

W dziale Biznes, Finanse, Prawo

W dziale Sport

  • Często można usłyszeć, czy też przeczytać zdanie, że z tzw. dopingu korzysta wielu sportowców...

W dziale Gry

W dziale Kultura

W dziale Motoryzacja

  • Porsche już szykuje nową generację modelu 911, która ma zadebiutować w przyszłym miesiącu. Nie...

W dziale Lifestyle

W dziale High-Tech



Do góry  //  Banzaj.pl   »   Różności   »   Wędzony arbuz wyglądający jak pieczeń wołowa. Popis zdolnego kucharza